Tilaa hoitaja-apu kotiisi, jotta arkkisi olisi sujuvampi Avut arkisissa asioissa, henkilökohtaisessa hygienian hoidossa, lääkehoidossa, asioimisessa kodin ulkopuolella.

Apuja tarjotaan yksilölliseen tarpeeseen kertaluonteisesti tai säännöllisesti. Meillä on osaamista mm. vanhusten sairauksien, muistisairauksien, neurologisten sairauksien, sekä Als-, hengityslaite- ja halvauspotilaan hoidosta. Tarjoamme hoivaa ja apuja omaan kotiin, kun omat voimavarasi ovat heikentyneet. Tarjoamme kokonaisvaltaista auttamista ja varmistamme, että arkesi sujuu turvallisesti. Kunnioitamme asiakkaan itsemääräämisoikeutta, yksityisyyttä ja toiveita.

Koulutettu ja luotettava omahoitaja kotiin, työntekijämme ovat sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston Valviran rekisteröimiä ammattihenkilöitä.
Apu- ja hoivapalvelut 43e/h, iltalisät 15% kello 18:00 jälkeen, yölisät kello 21:00 jälkeen, lauantaisin hintaan lisätään 50%, sunnuntaisin ja pyhinä 100%

Omaishoitajan lomitukset ja tuki

Apuja omaishoitoarkeen ja tukemiseen. Varmistamme, että omaistasi hoitaa aina sama hoitaja.
Omaishoitoapuja voi meiltä tiedostella yhteydenottokaavakkeella. Yksilöllisen tarpeen mukaan sovittu käynti tai sovittuja käyntejä , jolloin omaishoitaja saa mahdollisuuden asioiden hoitoon tai virkistymiseen ja lepoon. Omaishoitolomitus on käytettävissä ympäri vuorokauden. Toimintamme perustuu luotettavuuteen ja ihmisen kunnioittamiseen.
Omaishoitosijaisuudet 43e/h, iltalisät 15% kello 18:00 jälkeen, yölisät kello 21:00 jälkeen, lauantaisin hintaan lisätään 50%, sunnuntaisin ja pyhinä 100%

Kodinhoito- ja siivous

Kertaluonteinen tai toistuva kotisiivouksella säästät aikaa ja vaivaa, valitse ylläpitosiivous tai laaja kotisiivous. Tämän lisäksi meiltä voi tilata myös joustopalveluita kotiaskareisiin ja vapauttaa aikaa itsellesi. Tutustu alla oleviin ehtoihin ja hinnastoon, hintaan sisältyy alv 24%.
Siivouspalveluja tarjoamme niin yksityisille kuin julkisille tahoille. Toimitaan asiakkaan antamien ohjeiden mukaisesti. Siivouspalvelu hoidetaan asiakkaan omilla välineillä. Siivouspalvelu tilataan
tuntiveloituksella. Yrityksen henkilökunta on vaitiolovelvollinen.
Siivouspalvelu on 38 e/h, sähköinen laskutus sähköpostiin tai paperilasku. Paperilaskulisä 5e/lasku.

Hintaan lisätään iltalisät, lauantai- ja sunnuntai/pyhälisät. Tilattu työ tulee peruuttaa 12h ennen työn aloitusta, muuten veloitamme 50% laskusta.

Seuraa ikäihmisille


Tuotamme seuraa, hyvinvointia ja virkistystä ikäihmisille. Omien toiveiden mukaan, mukavaa yhdessäoloa, teatterissa käyntiä, lenkkeilyä, ulkoilu- ja kotiliikuntaa, juttuseuraa, kulttuurielämyksiä ja paljon muuta hyvinvointia lisääviä palveluita. Olemme asiakkaan kanssa lähteneet jopa ulkomaanmatkoille toteuttamaan asiakkaan lomatoiveita. Tilaa yhteydenottolomakkeella tutustumiskäynti veloituksetta! Minimi työaika 2h kerrallaan.

Työntekijäsijaisuudet


Tarjoamme henkilöstöratkaisuja hoito- ja hoiva-alan ammattilaisia mm. lähi- ja sairaanhoitajaa. Työvoimasaatavuus on entistä haastavampaa, välitämme työvoimaa yhdestä vuorosta pitempiin sijaisuuksiin silloin kun asiakas tarvitsee resursseja.

Lahjakortti


Onnittele läheisesi lahjakortilla, anna lahjaksi apu. Luotettavasti hoitaja tai siivooja kotiin, näin läheisesi voi saada itselleen arvokasta aikaa. Oli se sitten lahja, kiitos tai palkinto, omaa aikaa on paras lahja! Lahjakortin voi tilata joko yhteydenlomakkeella tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen
info@hoivaasydamella.com Lähetämme lahjakortin joko sinulle tai suoraan lahjakortin saajalle heti kun maksu näkyy tilillä.